Wie zijn wij

Ons kantoor

Corné Kuiper Assurantiën is een relatief klein kantoor maar groots in kennis, kunde en daadkracht met betrekking tot verzekeringen, hypotheken en financiële planning waaronder pensioenen. Dit voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers.

Hoog in het vaandel staat persoonlijk contact en het ontzorgen van onze cliënten, niet alleen voor het afsluiten van de op de klantgerichte producten maar ook bij het afhandelen van bijvoorbeeld schademeldingen. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad.

Ons advies is altijd onafhankelijk omdat wij geen contractuele bindende afspraken hebben met verzekeringmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers en zijn dus vrij in de keuze van ons advies. Wij werken wel samen met een groot aantal banken en verzekeraars en daardoor kunnen wij u altijd een passende en persoonlijke oplossing bieden. En een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek, dus schroom niet en neem contact met ons op voor een afspraak, de koffie staat klaar.

Geschiedenis

Na enkele jaren bij een assurantiekantoor te hebben gewerkt heb ik in 2003 de stap gezet om zelfstandig te worden en is op 15 april 2003 het kantoor Corné Kuiper Assurantiën van start gegaan.

Vrij snel na de start, in 2004, is Kelly Kuiper de gelederen komen versterken en haar stem is dan ook de eerste die men hoort wanneer er naar het kantoor gebeld wordt. Zij houdt zich daarnaast hoofdzakelijk bezig met polis-administratie, schadeafhandeling en het invoeren van hypotheekdossiers.

Vanaf februari 2005 hebben wij het pand aan de Steenbergsestraat 10 te Bergen op Zoom betrokken waar wij nu nog steeds met veel plezier uw belangen behartigen.

Sinds 2006 wordt samengewerkt met Ronald Nelisse die zich bezighoudt met hypotheekadvisering.

Nieuws